Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
moja historia nowe życie
NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Status: Endo x 1
Doczya: 20 Sie 2011
Skd: GDYNIA
Wysany: Sro 04 Sty, 2012   

Dziewczyny nie mam śrub ,ale dzięki za info zaraz sprawdzę.Ale jak to Pasiflora ma tylko zdjęcia z osteotomi???? CZY to nie pomyłka????

zozo 

Gigantus Bioderkus

Status: Endo x 2
Doczya: 11 Lip 2009
Wysany: Czw 05 Sty, 2012   

NUTKA, skoro nie masz śrub, to jest to jakieś inny model a fotka jest w wątku Pasiflory - http://www.forumbioderko....r=asc&start=285

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Wysany: Czw 05 Sty, 2012   

Oglądałam mam na pewno inną,na zdjęciu tych skrzydełek nie widać.Jak się nauczę wkładać zdjęcia to wrzucę swoje,ale może to trochę potrwać niestety.

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Wysany: Pi 06 Sty, 2012   

Kontynując wątek strachu,to Wam powiem,że narazie jest słabo,co raz lepiej rdzę sobiew kuchni,w łazience a z tyłu głowy ktoś nadaje uwaga uwaga mogę się zaraz zwichnąć!!!!!! Obłęd jakiś,co do spania mam 3 nockę do tyłu,ale to chyba efekty odstawienne nikotyny,jeszcze pare dni i będzie łatwiej :evil:Wymyślam sobie co raz to nowe zadania,żeby nie myśleć o paleniu,ale coś mi się wydaje że mam kryzysik :-( :-( :-(

Iza 
... pod prąd ...
Maximus Bioderkus

Status: Przed
Doczya: 18 Gru 2011
Skd: dolnośląskie
Wysany: Pi 06 Sty, 2012   

Dasz radę Nutko, najgorsze są pierwsze trzy miesiące niepalenia, a potem to już z górki. Byle nie dać się namówić :)

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Wysany: Sob 07 Sty, 2012   

DZIĘKI Iza niby to wiem ale ,słabnę,jeszcze to nie wychodzenie z domu masakra!!!!

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Wysany: Nie 08 Sty, 2012   

Dzisiaj ostatni błogi dzień,jutro idę na chwile do firmy,muszę załatwić sprawy w ZUSie,mąż już prawie wyzdrowiał,więc aby do 23 stycznia mam wizytę kontrolną po 6 tyg.Nie palę 8 dzień,bosko jest mieć władzę nad własnym organizmem!!!!!

basia153 
Popularus Bioderkus

Doczya: 08 Sty 2012
Skd: Dolnoślaskie
Wysany: Wto 10 Sty, 2012   

Nutko przeczytałam Twoją historie,dużo w niej bólu i pecha szczególnie w ostatnim czasie to co łączy nas wszystkie to lata spędzone na rehabilitacji,poszukiwanie lepszego jutra i dużo,spychoterapii ze strony lekarzy,myślę że teraz musi być już tylko lepiej,przecież musi zaświecić nam słońce :-) .Piszesz że nie masz śrub to chyba dobrze nie byłaś ,,tak popsuta,,mi ich nie żałowali skręcili mnie dobrze jak zobaczyłam swoje rtg byłam w totalnym szoku!!Głowa do góry musimy walczyć o sebie :)
Ostatnio zmieniony przez basia153 Sro 11 Sty, 2012, w caoci zmieniany 1 raz  

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Wysany: Wto 10 Sty, 2012   

DZIŚ wtorek 2 dzień byłam sobie w pracy,ile ludzi dobrych słów,pocieszena,bałam sie tego ale przeżyłam,przespałam wczoraj całą noc,dziś jestem trochę zmęczona,ale chyba szczęśliwa,jak bym chciała żyć już normalnie,bez kul i bez sztywności biodra,jak normalny człowiek....ale o tym jutro....

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Wysany: Sro 11 Sty, 2012   

Za mną 3 dzień w pracy,troszkę bo po 4 godz.ale zawsze,psychicznie dużo lepiej sie czuję,chodzę o dwóch kulach choć przyznaję że ta jedna mnie wkurza!!!!!!Strach mnie nie opuszcza,niestety,reh tylko z rehabilitantem na osobistą we własnym wykonaniu nie mam siły.

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Wysany: Czw 12 Sty, 2012   

Dziś byłam 6 godz.w pracy z dnia na dzień jest lepiej,noga grzecznie sie spisuje,a i kręgosłup daje spokój jutro mija 5 tydz.i nie długo kontola!!!!

pasiflora 

Galaktikus Bioderkus

Status: Endo + Kapo
Doczya: 27 Cze 2009
Skd: Polska

NUTKA, po mim przykładzie powiem "może odłóż sobie tę pracę choć na chwilę jeszcze?"

NUTKA 
nutka
Bioderkus!!!

Czytałam czytałam,wiem co u CIEBIE,Ja na rytmikę bym nie wróciła,a u siebie siedzę i pachnę jak to mówią moje dziewczyny,jak mi za dużo siedzenia to wstaję i idę zobaczyć do dzieci w innych salach,a po za tym wiecie wszyscy Pańskie oko konia tuczy..... :mrgreen: po moich wycieczkach szpitalnych nie rozpoznaję połowy rodziców,i,dziś usłyszałam od jednej babci a Pani tu chyba nowa???? bo jeszcze nie widziałam wczesniej,zalamka!!!! :oops: I bardzo rehabilituje to moją psyche,coraz mniej rozmyślam o psychologu a było blisko!1

Alicja 

Gigantus Bioderkus

Doczya: 01 Wrz 2009
Skd: łódzkie
Wysany: Pi 13 Sty, 2012   

NUTKA, mimo że "tylko" siedzisz w gabinecie i trochę zaglądasz do sal, to i tak Cię podziwiam, bo jesteś bardzo krótko po operacji. Ja wracam do pracy za 6 tygodni, to będzie 6 miesięcy od zabiegu, ale już czuję pismo nosem, że będzie niezła jazda. :-/

Nuta 

Bioderkus!!!

Doczya: 14 Lis 2010
Skd: Śląsk
Wysany: Pi 13 Sty, 2012   

Nutko, dobrze jest wrócić do pracy, którą się lubi. Nie dziwię się, ze działa kojąco na twoją psychikę, bo przecież wracasz do swojej normalności, codzienności, do tego co lubisz i co znasz. Poza tym nie ma czasu na rozmyślania, nawet nie ma ochoty na rozmyślania, co może być, gdyby...itd.
Mnie nie było w pracy pół roku, bo pierwsza rewizja, potem druga, a po drugiej po 2,5 miesiącach wróciłam do moich zajęć. I od razu poczułam się jak przysłowiowa ryba w wodzie, jakby nie było tej półrocznej przerwy. Pracuję 5. miesiąc i nieraz wchodząc po schodach w pracy, przypominam sobie, z jaką trudnością robiłam to jeszcze we wrześniu, a jak łatwo robię to teraz.
Znów powtarzam - czas działa na naszą korzyść.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: